نحوه جذب منابع انسانی در آموزش و پرورش اصلاح شد نیروی زمینی ارتش ۵ پایگاه موشکی در ساختار خود پیش‌بینی کرد مهاجرانی: ایران با حفظ منافع ملی مذاکره را ترک نخواهد کرد / تمام سناریو‌های ما روی میز است محمود احمدی نژاد عازم اروپا شد + جزئیات دستورات معاون اول رئیس‌جمهور برای اطفای حریق در پارک ملی گلستان الحاق ۱۰ فروند بالگرد باز آماد شده به هوانیروز ارتش قالیباف: بولیوار صدای استقلال را از دل ملت‌های تحت ستم بیرون کشید قالیباف قانون اصلاح پرداخت فوق‌العاده خاص را ابلاغ کرد دستور رییس جمهور برای پرداخت حقوق کارمندان مبتنی‌بر عملکرد سخنگوی هیات رئیسه مجلس: مدنی‌زاده به عنوان وزیر پیشنهادی اقتصاد به مجلس معرفی شد نائب رئیس کمیسیون اجتماعی مجلس: قصور بانک‌ها در پرداخت وام ازدواج محرز است سلیمی، نماینده مجلس: امضای سرپرست وزارت اقتصاد از فردا بی‌اعتبار است جزییات انهدام شبکه قاچاق تلفن همراه توسط سازمان اطلاعات سپاه بوشهر زینی‌وند: انتخابات ۱۴۰۵ شورا‌ها تمام‌الکترونیک برگزار می‌شود دستور پزشکیان برای توقف فوری فروش اینترنتی دارو
نماینده مجلس:

در صورت عدم لغو تحریم ها، ایران هیچ فایلی به آژانس نخواهد داد

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران گفت که اظهارات وزیر خارجه آمریکا در راستای جنگ روانی و به منظور کسب امتیاز است.
تاریخ انتشار: ۱۶:۴۱ - ۰۶ تير ۱۴۰۰ - 2021 June 27
کد خبر: ۹۳۳۱۵

به گزارش راهبرد معاصر «محمود عباس زاده مشکینی» سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس جمهوری اسلامی ایران تأکید کرد که آمریکا نمی‌تواند به تهران، شرط تحمیل کند.

مشکینی به شبکه خبری المسیره گفت: «آمریکا حق ندارد، شروط خود را بر ما تحمیل کند؛ زیرا [آمریکا] توافق [هسته‌ای] را نقض کرد و ایران در این مسئله، ذی حق است».

وی تأکید کرد، اظهارات آنتونی بلینکن وزیر خارجه آمریکا، در راستای جنگ روانی و به منظور کسب امتیاز است.

این مسئول ایرانی خاطر نشان کرد، آمریکا حق ندارد در توافق هسته‌ای، «چیزی از ما درخواست کند؛ زیرا این کشور، بیشتر از ما به این توافق نیاز دارد».

مشکینی تصریح کرد، خط قرمز ایران در توافق هسته‌ای، لغو تمام تحریمها و اطمینان‌ یافتن از لغو آن است و پس از آن، تهران، تعهدات خود را اجرایی خواهد کرد.

وی بر این باور است که آمریکاییها، قابل اعتماد نیستند و «ما حق داریم برای عدم خروج مجدد از این توافق، درخواست ضمانت کنیم».

سخنگوی کمیسیون امنیت ملی و سیاست خارجی مجلس در پایان تأکید کرد: «در صورت عدم لغو تحریمها، نه تنها فایلها و عکسها را در اختیارشان قرار نخواهیم داد، بلکه دوربینها را نیز خاموش خواهیم کرد».

در همین ارتباط، محمدباقر قالیباف رئیس مجلس هم تأکید کرد، پس از گذشت مدت زمان سه ماهه هیچ چیز دیگری تمدید نشده و پس از آن هم هیچ کدام از اطلاعاتی که ضبط شده هیچ وقت به آژانس داده نخواهد شد و در اختیار جمهوری اسلامی باقی خواهد ماند.

ارسال نظر
تحلیل های برگزیده